Plantion

plantionSinds maart 2010 is Plantion gevestigd in Ede, maar de relatie met Agritect Advies gaat vele jaren verder terug.
Plantion voegt vanuit een centraal gelegen, state-of-the-art marktplaatscomplex kennis en waarde toe door een persoonlijke benadering, kwaliteitsbewaking, kennisuitwisseling, promotionel ondersteuning en uitgebreide logistieke dienstverlening op maat. Dit maakt Plantion tot één van de meest vooruitstrevende, moderne en complete (one-stop-shopping) marktplaatsen ter wereld.

IT-systeem veiling Plantion

Agritect Advies heeft Plantion begeleid bij de keuze voor de IT systemen voor de nieuwe veiling. Vervolgens heeft Agritect Advies het programmamanagement gevoerd voor het gehele scala van IT-projecten om de nieuwe veiling in te richten, van VOIP telefonie tot facturering. Daarnaast hebben specialisten van Agritect Advies acceptatietesten van opgeleverde systemen uitgevoerd.

Ook na de start is Agritect Advies betrokken gebleven bij nieuwe ontwikkelingen. Een voorbeeld hiervan is de succesvolle toepassing van Kopen op Afstand (KOA), waar inmiddels zo’n 50 klanten gebruik van maken. Plantion bouwt de mogelijkheden daarvan de komende tijd verder uit.


Project details

Werkzaamheden:

Periode:

Contactpersoon:

Advies, projectmanagement

2006 - heden

Chiel Post